Üdvözöljük a tapasz.hu webáruházban! Kellemes vásárlást!

Erdei tapasz

Cikkszám: 700
Elérhető: Raktáron
6,305Ft
-+

FOREST PATCH - ERDEI TAPASZ

természetes út egészségünk megőrzéséhez

Felnőtteknek és 4 év feletti gyerekek ajánlott.
A tapasz magas minőségű termék amelyet különbözótermészetes anyagok keverékéből állítanak elő.Az összetevők mindegyike – így például a faecet, a turmalin, a citozán – az emberi szervezet számára hasznosak. Elnyelik azizzadságot, élénkitő hatásúak, melegségérzést okoznak és a felfrissülés érzését váltják ki. Különösen ajánljuk olyankoramikor a lábai a fáradtság jeleként elnehezülnek. Ilyenkor a tapasz élénkítő hatásai gyors felfrissülést eredményezhetnek.

Az Erdei Tapasz használata során mindig tartsa be az erre vonatkozó alábbi utasításokat:

- A tapasz felragasztó lapját ne nyújtsa meg, ne változtassa meg az alakját, ne vágjon le belőle!
- A tapasz anyagai egy kis párnába vannak becsomagolva, azt sohase bontsa ki!
- A párnában lévő anyagokat ne vegye ki, ne használja semmi másra. Csak sértetlen párnát helyezzen a ragasztó lapra.
- Ha a párna véletlenül kiszakadna, azt ne használja fel hanem dobja ki.
- A tapaszt csak 4 éves kor felett szabad használni. A megadott 4 éves kor felett de még gyermekkorúak esetében a tapasztfelnőtt felügyeletével kell felhelyezni és levenni és az egész folyamat felnőtt általi kontrollja ajánlott.
- A tapasz csak száraz és tiszta bőrfelületre helyezhető fel.
- A felhelyezés a következőképpen történjen: a ragasztó lapról távolítsa a védőpapírokat majd a párnát enyhe nyomássalhelyezze a kap közepére oly módon, hogy a ragasztó lappal a párna aluminium fóliás oldala érintkezzen.
- A tapaszt így előkészítve ragassza fel a bőr felszínére.- A felragasztott tapaszt legalább 4 óráig tartsa fenn a bőrön, de körülbelül 8 óra elteltével távolítsa el, mert a hatóanyagokhatása ezen túl már nem érvényesül.
- Azt javasoljuk, hogy a tapaszt egy éjszakára mindkét talpára tegye föl és azt reggel távolítsa el.
- A bőr kipirosodása, irritációja vagy allergiás bőrreakciók esetén a tapaszt azonnal távolítsa el a bőrről és haladéktalanulforduljon kezelőorvosához. Ilyen tünetek észlelése esetén ne használja többé a tapaszt.
- A párna lenyelése esetén azonnal forduljon orvoshoz.

Figyelmeztetések

- A tapasz egyszerhasználatos termék, és azt kizárólag külsődlegesen szabad alkalmazni.
- A tapaszt tilos megenni, illetve lenyelni.- A tapaszt nem szabad felhelyezni az arc bőrére és nem alkalmazhatő sérült bőrfelületen sem.
- Azon a bőrfelületen ahová a tapaszt felhelyezi semmilyen más
–a bőrön külsődlegesen alkalmazott készítmény (kenőcs,napvédők, ecsetelő, oldat stb) – nem vihető fel. Ezeket a tapasszal együtt nem szabad használni.

Tárolás

- A tapaszt száraz, hűvös helyen kell tárolni eredeti dobozában.
- A tapaszt ne tegye ki direkt napfény hatásának!
- A tárolás során a tapaszt tarstsa olyan helyen ahol gyermekek nem férhetnek hozzá.

Tartalma

Faecet, turmalin, kitozán, gyöngykő, nagy tisztaságú szilícium dioxid, többértékű alkohol, keményítő, feketeüröm kivonat.

1 doboz – 10db      630,5 Ft /db

Minőségét megőrzi az eredeti gyártói dobozon jelzett időpontig.
Forgalmazó importőr: Herbalance Kft 6725 Szeged, Moszkvai krt 23.
www.tapasz.hu, www.herbalance.hu, www.previtshop.hu


Forest Patch – Erdei tapasz

Az erdei tapaszban természetes anyagok, gyógynövények és kivonataik találhatók. Az egyik felén zárt, nedvességálló rész. A bőr felé eső része filteres, hogy a bőrből kijutó anyagok ott tudjanak átjutni a tapaszba. Ezt a “filtert” egy bőrt kímélő ragtapasszal rögzítjük a megfelelő testrészre.
Ragaszthatjuk a talpra: ott az egész test akupunktúrás pontjainak összességét ingerelve a belső szervek működését serkentheti. A felragasztás előtt melegvizes lábmosás és enyhe masszírozás javasolt, hogy jobb legyen a vérkeringés.
Csak tiszta, kenőcs-, szappan- és fürdősampon mentes talpra lehet használni!
A talpon minimum 8-10 órán át rajta kell tartani. Fontos a bőséges folyadékfogyasztás (Herbanet tea, Green+Kombucha), mert a salakanyagok, nehézfémek, csak így tudnak a szövetekből, nyirokból, tárolóhelyekből kiválasztódni, kiürülni. (Javasolt a pihenés, mert így még hatásosabb) Éjjel ajánlatos zoknit húzni, egyrészt, hogy melegen tartsuk a talpat, másrészt felszívja a tapaszból kicsorgó verejtékes salakanyagokat.

Hol használjuk az  ERDEI TAPASZT?

Tehetjük a fájdalmas izületek fölé, de a nyak, gerinc, lapockacsontra is. Az izületek melegítésével segítheti az ott felgyülemlett húgysavat kiválasztani a szervezetnek. Könyök- és vállfájdalomnál jó hatású. A kopott, agyonhasznált izületek fájdalmainál csökkentheti a panaszokat. Izületeknél, nyakon, hát-gerinctájékon nappal is ott maradhat, akár 24 órán át!
Az  ERDEI TAPASZ mellett ajánlatos a folyadékfogyasztást megemelni (Felnőttnél napi 2-3 litert), mert kevés folyadéknál a vérbe jutó és onnan eltávozni nem tudó salakanyagok kellemetlen fejfájást is okozhatnak! Használata naponta javasolt, minimum 7-10 napon keresztül. Sokat javíthat magas vérnyomásos betegek nátrium és folyadék kiválasztásában, a lábak nyirokkeringésének javításában is. Amennyiben a Herbalance egyéb termékeit is rendszeresen használja (kurkumás termékek, Herbanet teák, Green+ Kombucha, Magneto Balancer) sokkal hatásosabb eredmény érhető el. Gyógyszereket nem helyettesít, de a közérzeten sokat javíthat! Természetesen fontos a pihenés, étrend és életmód módositás is. Az ERDEI TAPASZT ajánlott egy- két hónapig kúraszerűen használni, majd 2-3 havonta ismételni.
Kivonat Dr. Mészáros Zsuzsanna cikkéből
Felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy a termék nem gyógyszer. A szervezet belső kitisztítását és öngyógyító mechanizmusát segítő eszköz, a javulást a szervezet saját maga éri el!

Használja kúraszerűen, 7-10 napon át folyamatosan, min. 8-10 órán át az ábrák szerinti helyen. Közvetlenül a felhelyezés előtt elfogyasztott  Herbanet Tea vagy Green+kombucha erősíti a tapasz hatását. Tartós és visszatérő panaszoknál  keresse fel  kezelő orvosát vagy a Herbalance által ajánlott orvost!

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon a vélemény leadásához!
Készítette: HTCAPAW
Tapasz.hu | Webáruház © 2019