Üdvözöljük a tapasz.hu webáruházban! Kellemes vásárlást!

Szakmai Cikkek

A tisztítást és méregtelenítést segítő  ERDEI TAPASZ TÁVOL-KELETRŐL

Tisztelt Termékhasználók !
Egy új terméket fogok az alábbiakban ismertetni, melyet  az ismerőseim, családom és magam is kipróbáltam.Nemcsak elméleti, de gyakorlati tapasztalatokról is beszámolhatok.Előadásaimban gyakran emlegettem Japán és a Távol-keleti emberek egészségügyi helyzetét, és tapasztalatait. Az ERDEI TAPASZ is innen származik. tapasz-001
Az említett országokban már sikerült, amit a mi hazánkban MOST tanulunk, hogy az egészséget megőrizni milyen lényeges és fontos!Egy személynek, de főleg egy családnak sem mindegy, mennyi pénzt költenek a gyógyszerekre, mennyibe kerül, ha kimarad a családtag a munkából, a vizsgálatok, orvosi beavatkozások tortúrájáról nem is beszélve.A helyes táplálkozást, az életmódot, a gondolkodást a szüleinktől tanuljuk gyermekkorunkban, később az oktatási intézmények, és a médiák is hatnak tudásunkra. Ezért nem mindegy mit és hogyan tanulunk.Japánt és Távol-Keletet említettem: ott a gyógynövény kultúrát és alternatív gyógymódokat nem felejtették el. Itthon ezt Nekünk újból meg kell tanulnunk.Az ERDEI TAPASZBAN természetes anyagok, gyógynövények és kivonatai vannak.
Ioncserélő gyanta Hatásmechanizmusa alapján hat. Ezt hazánkban is ismerjük. A fizikoterápiás kezelésekben ilyen módon juttatjuk át a helyi hatású gyógyszereket, kenőcsöket de a diagnosztikában is ismert ez az elv, mert a bőrből kiváló salakanyagokat (Na, Cl, nehézfémek), melyet kényszerből a faggyúmirigyekben tárol a szervezet: máshová nem tudja kiválasztani, ahol nem károsítana! Ezen az elven tudjuk megkötni, bemérni ezeket az anyagokat, így néhány betegség diagnosztizálásában az egyik legfontosabb lépés.Ismert és nem károsító eljárás. Ezt a tapasztalatot használták ki Japánban és a Távol-Keleten.Az ERDEI TAPASZ: egyik felén zárt, nedvességálló rész. A bőr felé eső része filteres, hogy a bőrből kijutó anyagok ott tudjanak átjutni a tapaszba. Ezt a “filtert” egy bőrt kímélő ragtapasszal rögzítjük a megfelelő testrészre. Az ismertetőben a szöveg mellé le van rajzolva a javasolt használat.Ragaszthatjuk a talpra: ott az egész test akupunktúrás pontjainak összességét ingerelve a belső szervek működését serkenti. A felragasztás előtt melegvizes lábmosás és enyhe masszírozás javasolt, hogy jobb legyen a vérkeringés. Csak tiszta, kenőcs, szappan és fürdősampon mentes talpra lehet használni! A talpon minimum 8-10 órán át rajta kell tartani. Fontos a bőséges folyadékfogyasztás, mert a salakanyagok, nehézfémek, csak így tudnak a szövetekből, nyirokból, tárolóhelyekből kiválasztódni, kiürülni. (Javasolt a pihenés, mert így még hatásosabb!) Éjjel ajánlatos zoknit húzni egyrészt, hogy melegen tartsuk a talpat, másrészt felszívja a tapaszból kicsorgó verejtékes salakanyagokat.
Hol használjuk az ERDEI TAPASZT?Tehetjük a fájdalmas izületek fölé, de a nyak, gerinc, lapockacsontra is. Az izületek melegítésével az ott felgyülemlett húgysavat segít a szervezetnek kiválasztani. Könyök, vállfájdalomnál jó hatású. A kopott, agyonhasznált izületek fájdalmainál, csökkenti a panaszokat.Izületeknél, nyakon, hát-gerinctájékon nappal is ott maradhat akár 24 órán át!
Az  ERDEI TAPASZ mellett ajánlatos a folyadékfogyasztást megemelni (Felnőttnél napi 2-3 litert!), mert kevés folyadéknál a vérbe jutó és onnan eltávozni nem tudó salakanyagok kellemetlen fejfájást is okozhatnak!
A ERDEI TAPASZ HATÓANYAGAIFaecetA japánban honos tölgyfa hatóanyagainak egyike. Emellett 200 féle hasznos alapanyagot, gyantát, vegyületet tartalmaz, melyet ebből a fából vonnak ki. Hatásai között kiemelendő, hogy a bőr gombás megbetegedéseit is javíthatja. (Visszatérő gombás folyamatoknál az egészségügyi szakembereket is ajánlatos megkeresni!)Turmalin Természetes ásványi anyag, Brazíliából származik. Ion­cserélő hatású, valamint a test által kibocsátott infravörös sugarakat visszaveri, így melegítő hatású: talpon különösen jól lehet érezni ezt a hatást.Chitosan Hokkaido szigetén élő rák (vörös rák) páncéljának alkotója a kitin páncél anyaga. Vízben oldódó anyag, mely segít a nedvesség megtartásában és a bőr rugalmasságának fennmaradásában.Gyöngy kavics Vulkáni eredetű kristályos sziklákból származik. A tapaszban fokozza a felszívóképességet.Tisztított Szilicia Porózus finomra őrölt homok kristály, mely jó folyóképességgel rendelkezik és melegítő hatású.Keményítő Növényekből vonják ki (burgonya). Felszívja és megköti a nedvességet a többi anyaggal együtt szinergista hatású. (Az összetevők egymást erősítő hatását nevezzük szinergizmusnak.)Polypropyl Alcohol Fertőtlenítő, tisztító, nedvesség megtartásban segítő vegyület.Fekete üröm (ARTEMISIA VULGARIS)A fészkesvirágzatúak családjába tartozik. Virágzó hajtásából vonják ki a hatóanyagot.Hatóanyagai: Illóolajak, gyanta, keserűanyag. Gyökerében inulin és cseranyag is található.Hatása: Epeműködést serkenti, görcsoldó és idegerősítő hatású. Majoránna pótszerként is használható bélműködést és emésztést segítő hatása miatt.
Használata naponta javasolt, minimum 7-10 napon keresztül. Sokat javít magas vérnyomásos betegek Na és folyadék kiválasztásában, a lábak nyirokkeringés javításában is. Amennyiben a Herbalance egyéb termékeit is rendszeresen használja (kurkumás termékek, herbanet teák, Green+ Kombucha, Green+ termékek, Magneto Balancer) sokkal hatásosabb eredmény érhető el. Gyógyszereket nem helyettesít, de a közérzeten sokat javíthat! Természetesen fontos a pihenés, étrend és életmód módositás is.Az ERDEI TAPASZT ajánlott egy két hónapig kúra szerűen használni, majd 2-3 havonta ismételni .
A fent leírt javaslatokat betartva sokat segítettem önmagamon, családtagjaimon, ismerőseimen és idős betegeken.
Figyelmükbe szeretném ajánlani az “ANSHIN” Japán Egészségügyi Magazint, melyben részletesen írnak az erdei tapasz használatának széleskörű lehetőségeiről.Az alábbi engedélyekkel és elismerésekkel rendelkezik az erdei tapasz:
Első osztályú orvostechnikai eszközként van regisztrálva       MHRA reg.szám: CA013222
Egy szép idézettel Gyökössy Endre gondolataival szeretnék mindenkinek jó egészséget és jó munkát kívánni:“Boldogok, akik figyelnek mások hívására, anélkül, hogy nélkülözhetetlennek hinnék magukat – mert Ők az öröm forrásai”
Tisztelettel:dr. Mészáros Zsuzsanna
Készítette: HTCAPAW
Tapasz.hu | Webáruház © 2019